Skraplotter med chans till vinst - det är enkelt att börja spela!

Skraplotter Skraplotter

Tycker du också om att känna spänningen när du skrapar dig fram till en eventuell vinst? Ta då en titt på Kombispel som är en onlinesida för diverse skraplotter. När du skaffar kombispel skraplotter kan du spela på fem olika lotter som Kombilotteriet, Drömreselotteriet, Motorlotteriet, Skraplotter och Extralotteriet. Visste du att du kan vinna upp till fem miljoner? Dessutom är vinsterna skattefria. Prenumerera på en lott och få den direkt hem i brevlådan varje månad. Varje gång har du en ny chans till vinst.

Skraplotter på nätet är ett enkelt sätt att testa lyckan

I stället för att pallra dig till butiken varenda gång så kan du enkelt surfa in på nätet och starta upp en prenumeration. Du väljer bara att klicka dig vidare in till ett formulär där du enkelt fyller i namn och andra personuppgifter. Tänk på att du måste vara över 18 år för att spela. Prenumerationen kan avslutas när som helst vilket gör att du inte binder upp dig i en lång tid framöver. Fördelarna med att bli medlem på sidan är flera:

  • Du får tio lotter hem i brevlådan varje månad
  • Det kostar halva priset första månaden

Skraplotter Sverige är en aktör med stark tradition

Kombispel står under Spelinspektionens tillsyn och har funnits på den svenska marknaden länge. De understryker att spelandet ska ske under ansvar och vill verka för spelglädje under lugna och balanserade former. 1981 lanserades Kombilotteriet och skraplotter svenska spel blev genast omtyckt. Statistiken talar sitt tydliga språk när man ser att lotteriet omsätter 400 miljoner kronor om året. Det är bland annat SSU som står som ägare till spelet. Så om du letar efter en stabil och trygg aktör, så är det Kombispel.

Som medlem får du tillgång till en egen medlemssida där du kan logga in och se en översikt över din aktivitet och rätta din lott. Just nu får du också ett erbjudande om fyra stycken Rörstrand-muggar av märket Mon Amie om du köper en Kombilott. Det finns skraplotter bäst vinstchans och det är en Kombilott. 1000 personer som har köpt en sådan lott har blivit miljonärer. För varje lott du köper är du med i fyra vinstdragningar och det finns alltid vinstbevakning. Totalt finns det 65 000 olika vinster.

Leta dig fram till den bästa skraplotten - vilken passar dig?

Utöver Kombilotten finns det också andra kombispel skraplotter som nämnts tidigare. Drömreselotteriet är perfekt för dig som som gärna vill åka iväg på ditt livs resa. Kanske vill du bada i ett vackert hav vid värmen eller kanske åka på safari i Afrika? En lycklig vinnare som deltog i Drömreselotteriet råkade av en slump köpa en lott på grund av ett bra erbjudande och vann sedan 100 000 kronor att resa för på Ving och resterande 200 000 kontant. Där kan man snacka om reskassa!

Motorälskaren uppskattar skraplotter svenska spel

Är du en person som drömmer om snabba bilar och massvis med pengar? Då kanske du ska testa Motorlotteriet där du till exempel kan vinna en helt ny bil till ett värde av 300 000. Flera glada vinnare har berättat om vinsten de aldrig drömde om att de skulle göra. Förutom att köpa en bil för pengarna har de berättat att de kanske vill renovera sitt kök och gå på spa. Det är enkelt att delta i lotteriet och med lite tur så kan du få samma glädjebesked som de tidigare vinnarna.

Det har kommit ett nytt spännande Kombilotteri som heter Extralotteriet och det som gör det speciellt är att du måste ha en Kombilott, Drömreselott eller Motorlott. När du har en Extralott kan du varje fredag vinna ytterligare 250 000 kronor. Anledningen till att startade upp den här typen av lott var att många önskade att vinna lite fler kontanter. Man lyssnade på vad kunderna vill ha och därför har man lanserat Extralotteriet. När du har en lott från Extralotteriet deltar du också i Superjackpotten med chans till vinst på 10 miljoner kronor.

När du skaffar alla skraplotter ingår kundtidningen Kombi

Fick du en lott med vinst? Det är bara att gratulera! Nästa steg är att kontakta butiken där du köpt din lott, det gäller upp till 1 000 kronor. Om du har vunnit över 2 500 kronor skickas lotten i rekommenderat brev till en adress i Stockholm. Informationen finner du på hemsidan. När du besöker Kombispel på nätet kan du också se mer om kundtidningen Kombi som kommer ut varje månad med korsord, roliga recept och resereportage. Du kan tävla och skicka in Kombikrysset och vinna fler lotter.

Visst är det kanon att du kan beställa egna skraplotter? Du kan faktiskt också göra det åt någon annan, om du till exempel har en kär släkting och ni vill dela på vinsten. Det blir också enklare att logga in och få en översikt på sina köp. Det går också fint att ringa till kundtjänst så att man alltid kan få hjälp. Det här är ett lottspel som kan spelas under lugna former. Du behöver ingen speciell förkunskap, bara en känsla för spel och tur, så klart.

Här hittar du fler av våra artiklar: